Geeks With Blogs
Nigel Parker BizTalk 2004 Developer - Auckland, New Zealand,

This one is a particularly annoying problem especially if you are using the Nant build (thanks again Scott Colestock http://www.gotdotnet.com/workspaces/workspace.aspx?id=d66e1651-98e5-4ef4-9158-ac030a9b8a32)... If you have as a final step in your build a “bounce BizTalk service step” or when I un-enlist Orchestrations and tick the box to stop the BizTalk host... you will no doubt have encountered this wee gem on at least one occasion...  I know it has been flying round our office like the plague :)

 

The solution... well i think it's the solution I have applied the hot fix and the blue screens “appear to have disappeared” but I haven't been doing too many builds of late so it may just be a “red heron” you've been warned...

 

The HotFix is described at: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;832336

This hotfix is linked to BizTalk 2004 at: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;834624

 

Good luck...

Posted on Saturday, October 16, 2004 4:25 AM BizTalk Bugs And Pitfalls | Back to top


Comments on this post: My Orchestration enlists but my Win2K3 box "Blue Screens" now sometimes when i bounce the BizTalk service...

# re: My Orchestration enlists but my Win2K3 box "Blue Screens" now sometimes when i bounce the BizTalk service...
Requesting Gravatar...
Don't you really mean a "Red Herring" ...
Left by picky on Oct 27, 2004 1:19 AM

Your comment:
 (will show your gravatar)


Copyright © Nigel Parker | Powered by: GeeksWithBlogs.net