Michael Stephenson

keeping your feet on premise while your heads in the cloud
posts - 356 , comments - 417 , trackbacks - 11

My Links

News

View Michael Stephenson's profile on BizTalk Blog Doc View Michael Stephenson's profile on LinkedIn

Twitter












Archives

Post Categories

Image Galleries

BizTalk

Mates

August 2007 Entries

UK BizTalk User Group
Just to make people aware the next session of the UK BizTalk User Group details below Date: 12th September 2007 Location: Edenbrook Offices, 15th Floor, 88 Wood Street, London, EC2V 7RS Click here for a map: http://maps.google.com/maps... If you would like to attend please email either: Richard Blewett = richardb@develop.com or Beylyn Mann = bmann@develop.com ......

Posted On Thursday, August 23, 2007 10:33 AM | Comments (0) |

MsTest Command Line Referenced Assemblies
This was a small issue i came across the other day, just thought would add a note about it like i usually do. Problem When running my tests in visual studio everything is fine and they all pass. In this particular case they were actually BizUnit tests where some of my steps use a proxy class which i have created and is in a seperate assembly. In my assembly where i have my tests i have just added a reference even though my code does not directly use the assembly i reference. The problem is when i ......

Posted On Friday, August 10, 2007 3:59 PM | Comments (2) |

BizTalk - Import Bindings Error
Problem This is not an uncommon error in the picture below, you import the bindings and get an error related to your hosts and the port bindings. I had a look at the host settings and everything seemed fine so i was stumpted for a while. I was using custom hosts for this rather than the default BizTalk ones. Solution After a bit of digging i realised the problem was i hadnt setup the send and recieve handlers for this host and the appropriate adapter. So in this case i added my host as a send handler ......

Posted On Thursday, August 2, 2007 5:56 PM | Comments (0) |

BizTalk Installation - Sharepoint Team Services Server Farm Issue
We came across this issue on our project where the setup of some environments had been done incorrectly and we needed to reinstall Windows Sharepoint Services. Credit goes to my collegue Stephen Maitland who solved this but at present he doesnt blog so i offered to add this to help anyone else who has the same problem. Problem When reinstalling Sharepoint Services yo dont get presented with the option to choose a server farm installation type. This is because on the first installation you had selected ......

Posted On Thursday, August 2, 2007 12:16 PM | Comments (2) |

Powered by: