Geeks With Blogs
Hani Amr October 2012 Entries
SharePoint 2010 slow page response time suddenly !
Hello, One of my customers faced a problem that suddenly their SharePoint portal was loading extremely slower than usual. After some basic troubleshooting I did not find anything suspicious in the ULS logs, IIS logs or even Event logs. After that, I came to the part that I like most which is capturing a memory dump for the IIS process and analyzing the threads running. I searched for any common mistakes like looping a large list, calling a remote web service but couldn't find any. After a deep analysis ......

Posted On Wednesday, October 31, 2012 1:45 PM

Open in explorer view not working SOMETIMES !!
Hello, As weird as it seems to anyone who used it before, most of the time explorer view does not work until some steps to be followed, but in my case it was working and sometimes randomly not working ! After spending hours of troubleshooting and collecting logs, Network traces, Fiddler traces, etc. I reached the solution from the Network trace. Although it seems strange, it was sending a PROPFIND request to the root directory "/" which was actually deleted. So, I came up to this important article ......

Posted On Wednesday, October 31, 2012 1:37 PM

SharePoint Database security corruption
Hello, One time I faced an issue where my customer is having an HTTP 500 internal server error while trying to access any SharePoint site. The problem appeared once he moved back and forth with inheriting/breaking inheritance of permissions over different levels in the site collection. "Security corruption in database" sounds very tough for a customer running a production portal with a backup that can make him lose around 3 weeks of valuable data. However, the solution tends not to be that hard, ......

Posted On Wednesday, October 31, 2012 1:30 PM

Copyright © H@Ni | Powered by: GeeksWithBlogs.net